Privatumo politika

Ši politika taikoma visiems asmens duomenims, kuriuos mums pateikiate ir kuriuos surenkame ir tvarkome jums naudojantis mūsų tinklalapiu mazyliukai.lt

Duomenų valdytojas (mazyliukai.lt) pripažįsta ir gerbia kiekvieno pirkėjo, kuris atlieka registraciją interneto parduotuvėje http://www.mazyliukai.lt, teisę į privatumą. laikoma, kad klientas, pirkdamas mazyliukai.lt elektroninėje parduotuvėje perskaitė galiojančios redakcijos privatumo politiką ir su ja sutinka. Jei klientas nesutinka su kuria nors privatumo politikos dalimi ar privatumo politika, tokiu atveju klientas privalo nepateikti užsakymo ir nepirkti prekės elektroninėje parduotuvėje. Tai reiškia, kad klientas darydamas užsakymą ar registruojantis mūsų el. parduotuvėje sutinka, jog pirkėjo pateikti asmens duomenys būtų tvarkomi prekių ir paslaugų pardavimo mazyliukai.lt internetinėje parduotuvėje, pardavėjo veiklos analizės ir tiesioginės rinkodaros tikslais. Tai taip pat apima reklaminių ir informacinių pranešimų siuntimą, registruojantis pirkėjas sutinka gauti naujienlaiškius ir panašaus pobūdžio medžiagą, kurių pirkėjas turi pilną teisę atsisakyti.

Asmens duomenis tvarkomi vadovaujantis lietuvos respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais asmens duomenų tvarkymą bei apsaugą reglamentuojančiais teisės aktais, šia privatumo politika.

mažyliukai.lt el. parduotuvėje asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis šiais žemiau nurodytais principais:

– asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais;

– asmens duomenys tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai;

–asmens duomenys yra tinkami ir tik tokios apimties, kuri būtina jiems rinkti ir toliau tvarkyti;

– asmens duomenys nuolat atnaujinami;

– asmens duomenys saugomi tokia forma, kad duomenų subjekto tapatybę būtų galima nustatyti ne ilgiau, negu to reikia tiems tikslams, dėl kurių šie duomenys buvo surinkti ir tvarkomi.

– visa informacija apie asmens duomenis yra konfidenciali;

– kliento asmens duomenys bei asmeninė informacija nebus naudojama neteisėtais tikslais.

Su privatumo politika galima susipažinti elektroninėje parduotuvėje ir bet kada ją atsispausdinti. Privatumo politika gali būti keičiama, pildoma ar atnaujinama bendrovės nuožiūra. Nauja privatumo politikos redakcija skelbiama elektroninėje parduotuvėje. Klientas gali pateikti užsakymą mazyliukai.lt elektroninėje parduotuvėje be registracijos, arba per savo paskyrą prisiregistravus mazyliukai.lt elektroninėje parduotuvėje. Pirminės registracijos prie mazyliukai.lt elektroninės parduotuvės metu per paskyrą, klientas privalo pateikti savo elektroninio pašto adresą bei sugalvoti saugų slaptažodį, bei pateikti tikslius asmens duomenis mazyliukai.com elektroninei parduotuvei. klientas atsako už jų teisingumą. sukūrus paskyrą, klientui suteikiamas identifikavimo kodas. Naudodamasis paslaugomis, taip pat pirkdamas mazyliukai.lt elektroninėje parduotuvėje klientas visuomet privalo pateikti tikslius asmens duomenis mazyliukai.lt elektroninei parduotuvei ir atsako už jų teisingumą. Klientas privalo neatskleisti slaptažodžio tretiesiems asmenims ir jį saugoti, priešingu atveju visa su tuo susijusi atsakomybė tenka klientui.

Asmens duomenų rinkimas

mazyliukai.lt renka asmeninę informaciją iš vartotojų ir el. parduotuvės lankytojų tuomet, kai jie apsilanko mūsų tinklalapyje, atlieka užsakymą, prenumeruoja naujienlaiškį arba atlieka kitus veiksmus tiesiogiai susijusius su mūsų teikiamomis paslaugomis mazyliukai.lt el. parduotuvėje. Duomenų valdytojas renka ir naudoja pirkėjo asmens duomenis (pavadinimą arba vardą ir pavardę, prekių pristatymo adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą, prekės apmokėjimo duomenis (banko sąskaitos nr., apmokėjimo būdas ir pan.), pirkimo istoriją) renkami ir tvarkomi šiais tikslais: ir kitą interneto parduotuvės registracijos anketoje nurodytą informaciją) prekių arba paslaugų užsakymų apdorojimui arba kitų prisiimtų sutartinių įsipareigojimų vykdymui. Lankytojai bei vartotojai gali lankytis mūsų tinklalapyje ir anonimiškai. mazyliukai.lt renka asmeninę informaciją iš el. parduotuvės lankytojų tik tada, kai jie laisva valia sutinka pateikti mums savo asmeninė informaciją. Vartotojai visada gali atsisakyti pateikti mums savo asmens duomenis – tik tai juos gali apriboti naudotis mazyliukai.lt el. parduotuve ir tinklalapiu.

mazyliukai.lt tai pat gali rinkti ne asmeninę informaciją apie vartotojus, kai jie lankosi mazyliuai.lt tinkalalpyje. Tokie ne asmens duomenys gali būti: naršyklės pavadinimas, kompiuterio tipas ir techninė informacija tokia kaip operacinė sistema, interneto tiekėjas, informacija iš kurio tinklalapio vartotojas rado mūsų tinkalalpį ir pan.

Slapukai

Į jūsų kompiuterį mazyliukai.lt gali įrašyti slapukų (angl. cookies). Slapukas – tai mažas duomenų rinkinys, kuris naudojamas, renkant tam tikrą informaciją apie jūsų kompiuterį. pavyzdžiui, ar dažnai lankotės mūsų svetainėje, ką veikiate apsilankę. Duomenų rinkiniuose nėra asmeninės informacijos, bet jei teikiate tokią informaciją mums, pavyzdžiui, registruodamiesi mūsų svetainėje, tai gali būti nuoroda į informaciją, esančią duomenų rinkinyje. Jūs galite leisti įrašyti slapukus arba jų atsisakyti. Dauguma interneto naršyklių automatiškai priima slapukus, bet galite pakeisti savo naršyklės nuostatas, jei norite nepriimti slapukų arba gauti įspėjamąjį pranešimą prieš juos įrašant. Paskaitykite savo naršyklės instrukcijas ar tiesiog sužinokite daugiau apie šias funkcijas. Jei pasirenkate nepriimti slapukų, gali būti, kad negalėsite naudotis interaktyviomis šios svetainės savybėmis.

Asmens duomenų naudojimas

mazyliukai.lt gali rinkti ir naudoti asmens duomenis šiais tikslais:

– prekių/paslaugų pardavimo ir užsakymo vykdymo tikslais mazyliukai.lt el. parduotuvėje. jūsų asmens duomenis nėra perduodami trečiosioms šalims išskyrus tuos atvejus, kai tai reikalinga jūsų užsakymo įvykdymui – informacija gali būti perduoda siuntų pristatymo tarnyboms, mokėjimų apdorojimo tiekėjams ir it sistemų administratoriams.

– pardavjo veiklos analizės ir tiesioginės rinkodaros tikslaisto personalize user experience

– mokėjimų priėmimo ir apdorojimo tikslais.

– el. parduotuvės palaikymo ir paskyros administravimo tikslais. asmens informacijas gali būti renkama bendriniais duomenimis tam, kad suprasti kaip vartotojai kaip grupė naudojasi mūsų el. parduotuve.

Jūsų duomenis (vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris) mazyliukai.lt paskyros administravimo tikslu naudojame ir tvarkome jūsų sutikimo pagrindu, kuris išreiškiamas jums suvedant savo asmens duomenis interneto svetainėje mazyliukai.lt registruojant naują paskyrą. Jums neužpildžius privalomų registracijos laukų, mazyliukai.lt negalės sukurti jūsų paskyros.

– klientų aptarnavimo gerinimo bei užklausų atsakymo tikslais.

Jūsų duomenis (vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris ir žinutės tekstas) užklausų administravimo ir atsakymų pateikimo tikslu naudojame ir tvarkome jūsų sutikimo pagrindu, kuris išreiškiamas jums suvedant savo asmens duomenis ir žinutę interneto svetainėje mazyliukai.lt užklausos formoje. Jums nepateikus šių asmens duomenų mazyliukai.lt negalės atsakyti į jūsų užklausą.

Tiesioginė rinkodara

Patvirtindamas šias taisykles pirkėjas sutinka, jog pateikti pirkėjo asmens duomenys būtų tvarkomi prekių/paslaugų pardavimo mazylukai.lt el. parduotuvėje, pardavėjo veiklos analizės ir tiesioginės rinkodaros tikslais.

Bet kuriuo atveju, jūs visada turėsite galimybę atsisakyti naujienų sekdami nuorodas naujienlaiškyje arba informavę mus el. paštu. Jeigu esate užsiregistravęs mazyliukai.lt interneto svetainėje, savo privatumo parametrus ir sutikimus su tiesiogine rinkodara galite valdyti prisijungęs prie savo paskyros.

Pasirinkimo laisvė

Jūs patys sprendžiate, kokius savo duomenis atskleisti. nutarę neatskleisti savo duomenų, jūs prarandate galimybę naudotis kai kuriais interneto svetainės mazyliukai.lt ištekliais. pavyzdžiui, vartotojai, nusprendę neužsisakyti nemokamų naujienlaiškių, negaus išskirtinių pasiūlymų, informacijos apie įvairias akcijas bei loterijas.

Duomenų saugojimo terminai

Visus jūsų asmens duomenis mes tvarkome ir saugome ne ilgiau, nei reikalinga šioje politikoje nurodytais tikslais.

– jūsų registracijos duomenis mes saugome tol, kol turite galiojančią paskyrą interneto svetainėje mazyliukai.lt. pirkėjo duomenys yra saugomi 2 metus nuo paskutinio pirkimo. po šio termino kliento duomenys yra (automatiškai) sunaikinami.

– jūsų užklausų duomenis saugome tol kol yra nagrinėjamas pateiktas klausimas ir 3 metus po konsultacijos suteikimo.

– asmenys, kurie sutiko, kad jų duomenys būtų naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais, yra saugojami aktyviojoje duomenų bazėje ir naudojami 2 metus tiesioginės rinkodaros tikslais.

Duomenų perdavimas

Kliento asmens duomenys yra neteikiami tretiesiems asmenims, išskyrus šiuos atvejus:

– kuomet yra gautas kliento sutikimas, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje;

– jūsų asmens duomenis gali būti perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, teikiantiems jūsų mazyliukai.com internetinėse parduotuvėse užsakytų prekių ar paslaugų pristatymo, suteikimo ar kitais su jūsų užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. jūsų asmens duomenis galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums administruoti mazyliukai.com internetinę parduotuvę ir saugoti jose esančius duomenis, taip pat tiesioginės rinkodaros paslaugų teikėjams. tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, debesijos paslaugų teikėjai ir pan.

– jūsų asmens duomenys taip pat gali būti pateikiami įstatymų nustatytais atvejais ir tvarka, pvz., lietuvos respublikoje veikiantiems teismams, antstoliams, teisėsaugos institucijoms, valstybinei mokesčių inspekcijai ar kitiems teisėtą interesą turintiems tretiesiems asmenims.

– elektroninėje parduotuvėje apmokėjimai apdorojami naudojantis makecommerce.lt platforma, kurios valdytojas maksekeskus as (niine 11, talinas 10414, estija, reg. nr.:12268475), todėl jūsų asmeninė informacija, reikalinga mokėjimo įvykdymui ir patvirtinimui, bus perduodama maksekeskus as.

Duomenų apsauga

Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus lietuvos respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir europos sąjungos bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

mazyliukai.com imasi atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų visų tvarkomų asmens duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

Jūsų teisės

Jūs turite šias teises, susijusias su jūsų asmens duomenimis:

– prašyti, kad mazyliukai.lt leistų susipažinti su duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą; teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi; teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą); teisę atšaukti sutikimą;klientas turi teisę bet kada keisti bei papildyti asmens duomenis paskyroje arba kreiptis į elektroninę parduotuvę su prašymu panaikinti paskyrą.teisę pateikti skundą valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

– Jūs galite pasinaudoti šiomis savo teisėmis prisijungę prie savo paskyros arba kreipdamiesi į mus elektroninio pašto adresu pagalba.mazyliukai@gmail.com arba registruotu paštu adresu sasnos g. 30, lt-06299, vilnius.realizuodamas savo teises, klientas turi pateikti pasą, asmens tapatybės kortelę arba vairuotojo pažymėjimą. Bendrovė neatlygintinai teikia duomenų subjektui informaciją apie tvarkomus duomenų subjekto asmens duomenis kartą per metus.

Nuoroda į kitus interneto puslapius

Šios privatumo nuostatos taikomos interneto svetainei mazyliukai.lt pradžios tinklalapyje gali būti nuorodų į tinklalapius, kuriems šios privatumo nuostatos netaikomos. išeidami iš mūsų svetainės susipažinkite su kitų tinklalapių, kurie gali naudoti jūsų asmeninę informaciją, privatumo nuostatomis.

Galiojimo ir baigiamosios nuostatos

Ši privatumo politika galioja nuo 2021-01-15. jei pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją mazyliukai.lt interneto svetainėje.

Jei dėl šios politikos nuostatų jums iškiltų klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis elektroniniou paštu ar registruoto pašto adresais.

Šioms privatumo nuostatoms yra taikoma lietuvos respublikos teisė. visi nesutarimai dėl šių nuostatų vykdymo, yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami lietuvos respublikos įstatymų nustatyta tvarka. Jei dėl šių privatumo nuostatų aprašymo jums iškiltų klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu.